O nás
Vítáme Vás ve Vazi,
vaší bráně do bohaté a starobylé kultury Gruzie, přímo v srdci Prahy.
Naše restaurace není jen místem k jídlu; je cestou do hlubin gruzínské pohostinnosti a kulinářské dokonalosti. Naše rozmanitá a chutná kuchyně odráží podstatu Gruzie, s recepty předávanými z generace na generaci. Kdo přináší pokladnici těchto rodinných receptů a bezprostředně dává tomuto místu pravou duši je náš vážený šéfkuchař, profesionální kuchařka z Gruzie. Její oddanost zachování a sdílení pravých chutí gruzínské kuchyně zajišťuje, že každé jídlo ve Vazi je nezapomenutelným zážitkem. U nás si kromě tradičních pokrmů vychutnáte i vynikající výběr gruzínských vín, která každým douškem vyprávějí příběh naší země.
V srdci naší kuchyně stojí šéfkuchařka Keti, jejíž kulinářská cesta je stejně bohatá jako chutě, které vytváří. Původně oddaná hospodyňka, Keti strávila roky prací v cukrárně a kuchyni, kde zdokonalovala své tradiční recepty a získala si reputaci výjimečné kuchařky.
Její vášeň pro jídlo ji vedla k tomu, aby svou lásku k vaření proměnila v povolání. Studovala kulinářské umění a později byla pozvána jako lektorka na akademii, kde učila, sdílela své znalosti a inspirovala novou generaci kuchařů.
Ketiina kariéra vzkvétala, když se ujala role šéfkuchařky v hotelovém a restauračním řetězci v Gruzii, kde pokračovala v předvádění hloubky a rozmanitosti gruzínské kuchyně. Nyní ve Vazi přináší Keti své bohaté zkušenosti a milované recepty do Prahy, aby vám nabídla autentickou chuť Gruzie.